Η ζωή ξαναγεννιέται: Παγκόσμια συγκίνηση για το νεογέννητο που απέκτησε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μέσα από τα συντρίμμια

Το βρέφος που έκανε τους πάντες να δακρύσουν, που είχε απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια κτιρίου στη Συρία λίγο αφότου είχε γεννηθεί, ενώ ήταν ακόμα ενωμένο με τον ομφάλιο λώρο με την νεκρή μητέρα του.

Το μικρό κοριτσάκι, αφού σώθηκε και κατάφερε να νικήσει και να ξανά βρεθεί στη ζωή.

Σεισμός Τουρκία: Το βρέφος κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία

Η ιστορία αυτού του νεογέννητου μωρού δίνει ελπίδα μέσα στον εφιάλτη, την ώρα που στα χαλάσματα από τον φονικό σεισμό των 7,8 ρίχτερ στην γειτονική Τουρκία, με τους διασώστες να δίνουν μάχη νύχτα μέρα με τον χρόνο και το ψύχος αλλά και τους μετασεισμούς για τον εντοπισμό επιζώντων μέσα στα συντρίμμια.

Το βρέφος όταν εντοπίστηκε από τους διασώστες ήταν ακόμα ενωμένο με την νεκρή μητέρα του με τον ομφάλιο λώρο, ενώ τώρα βρίσκεται ξαπλωμένο στη θερμοκοιτίδα νοσοκομείου, καλά στην υγεία του, αφού αυτή η περιπέτεια που βίωσε πριν καλά καλά γεννηθεί του άφησε μόνο κάποια λιγα τραύματα στο σώμα, τα οποία θα επουλωθούν.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί, που την παρακολουθούν το βρέφος πιθανώς δέχθηκε κάποια πίεση ή κάτι έπεσε επάνω του με αποτέλεσμα να αποκτήσει κάποιους μόλωπες που όμως θα φύγουν σύντομα.

Οι γονείς της μικρής βρέθηκαν στην πόλη Τζαντάιρις που ελέγχουν τουρκικές δυνάμεις αναζητώντας μία ασφαλή καθημερινότητα, όμως δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους από τη μανία της φύσης που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

Η μικρούλα όμως που κατάφερε να γεννηθεί και να επιβιώσει μέσα στα ερείπια ενός κτιρίου απέκτησε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»