Η βόλτα κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρό 6χρονο κοριτσάκι σε σύγκρουση jet ski-Οδηγούσαν οι γονείς της

Το περιστατικό συνέβη σε παραλία στην Κύπρο και όσοι ήταν παρόντες συγκλονίστηκαν με το θέαμα

Τι συνέβη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το συμβάν με jet ski που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Lady’s Mile της Λεμεσού με θύμα μια 6χρονη η οποία υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με το philenews.com, αστυνομία των Βάσεων, οικογένεια από τη Ρωσία βρισκόταν σε γιοτ και είχαν βγει ανοικτά του Lady’s Mile. Σε κάποια στιγμή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα ιδιωτικά jet ski μαζί με τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας των Ρώσων και φίλων τους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των jet ski με αποτέλεσμα να προκληθείατύχημα και να τραυματιστεί σοβαρά 6χρονη που επέβαινε μαζί με τον πατέρας σε ένα από τα δύο jet ski.

Φουσκωτό από το γιοτ μετέφερε το κοριτσάκι στη στεριά με τους δικούς της να ζητούν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την μικρή και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η οποία απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα.

Να σημειωθεί πως στο σημείο αφίχθησαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και της Λιμενικής Αστυνομίας για επιτόπιες εξετάσεις και διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως τα δύο jet ski (ιδιόκτητα) συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Στο ένα επέβαινε το κορίτσι μαζί με τον πατέρα του και στο δεύτερο φιλικό τους πρόσωπο με άλλο ανήλικο.

Related posts

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Έκτακτη ενημέρωση από την Τράπεζα Πειραιώς: Τέλος όλες οι κάρτες αυτής της εταιρείας