Η τραγική ειρωνεία που έκανε τους πάντες να κλαίνε: Μπροστά στα μάτια της αδερφής της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο η 13χρονη

Ανείπωτη τραγωδία, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλλιθέα, με το τραγικό δυστύχημα με θύμα μια 13χρονη, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το άτυχο κορίτσι ήταν 13 ετών και μαζί με την 14χρονη αδερφή της επέστρεφαν από το Γυμνάσιο και πήγαιναν προς το σπίτι τους.

Η άτυχη κοπέλα πέθανε μπροστά στα μάτια της αδερφής της

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η άτυχη κοπέλα παρασύρθηκε όταν προσπάθησε να περάσει απέναντι προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο. Μετά το χτύπημα ήταν αιμόφυρτη και δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, επί μία ώρα, τελικά το 12χρονο κορίτσι υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο εισαγγελέας διέταξε να κρατηθεί ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στην Τροχαία Καλλιθέας, ενώ οι γονείς με εντολή εισαγγελέα δεν θα κρατηθούν.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»