Η Συγκινητική έκκληση της Σεμίνας Διγενή. “Αν μπορείτε δώστε μου λίγη σημασία”

Για την Σεμίνα δεν θέλω να σας γράψω πολλά.Και δεν θέλω να το κάνω καθώς θα είμαι βαθιά υποκειμενικός. Βλέπετε ο. Σεβασμός μου και η αποδοχή στο πρόσωπό της και στην επαγγελματική διαδρομή της είναι τεράστιος. Αυτή την φορά η δημοσιογράφος κάνει έκκληση. Μας παρακαλάει όλους. Τι γράφει: “Αν μπορείτε, δώστε μου λίγη σημασία.
Παρα τους αγωνες, τους δικαστικους, τους διοικητικους, αλλα και τους αγωνες του απληρωτου προσωπικου, το Γηροκομειο Αθηνων κινδυνεύει να επιστρεψει στην εποχη της εξαθλιωσης.
Μετα απο μια συντομη φαση βελτιωσης σε πολλα επιπεδα, οι ελλειψεις σε βασικα ειδη ξαναγινονται εντονες και οι παππουδες κι οι γιαγιαδες εκει, υποφερουν απο την ελλειψη ισορροπημενης διατροφης, αλλα και καθαριοτητας (κυριως σωματικης).
Θέλω να σας παρακαλεσω να τους στηριξουμε, αφου κανεις αλλος δεν το κανει.
Η εθελόντρια Γεωργία Διαμαντοπούλου, η Ευσταθία κι εγώ, που προσπαθουμε χρονια τωρα να βοηθησουμε την κατασταση εκει, σας ενημερωνουμε οτι οι ηλικιωμενοι χρειαζονται επειγοντως:
-υποσεντονα
-πανες με αυτοκολλητο η βρακακι μεγεθους large.
-χαρτοπετσετες
-μωρομαντηλα
-μπανανες
-γιαουρτι
-ελληνικο καφε
-βουτυρο Βιταμ
-μαρμελαδα
-μελι
-χυμους χωρις ζαχαρη
-κομποστες
Τη δωρεα σας μπορειτε να παραδωσετε στο Γηροκομειο Αθηνων, λεωφ. Κηφισιας 137. Η εισοδος ειναι απο τη πλαινη οδο Λαμψα και παρκαρετε εντος του προαυλιου ωστε να τα δωσετε στη προισταμενη του κτιριου Κονσολιο, το 1ο δηλαδη αριστερά σας. Οποια μερα και ωρα σας βολευει. Έχουμε συννενοηθει και μας περιμενουν.
Σας ευχαριστουμε
Δίκτυο Υποστήριξης Ηλικιωμένων Γηροκομείου Αθηνών.

Υγ. Ισως με την Ευσταθία, καταφερουμε να κινητοποιησουμε και καλλιτεχνες, για μια συναυλια και μια παρασταση εκει, ωστε με τα χρηματα που θα συγκεντρωθουν, οσο γινεται να τους βοηθησουμε.
Σας παρακαλω, μην τους εγκαταλειψουμε κι εμεις.

via

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»