Η Πάολα πλήρωσε από την τσέπη της όλους τους εργαζόμενους του μαγαζιού

Η Πάολα ανέλαβε να πληρώσει η ίδια τους μισθούς 120 εργαζομένων από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με το τί έγινε και το σχήμα του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα οδηγήθηκε σε πρόωρο διαζύγιο

Ένα σχήμα το οποίο από την αρχή ήταν προβληματικό, αφού η επιθυμία του δημοφιλή τραγουδιστή ήταν να μειώσει το χρόνο του Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οδήγησαν στην αποχώρηση και την αντικατάστασή του με τον Νίκο Βουρλιώτη.

Με βάση τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το περιστατικό που αποτέλεσε την… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, έλαβε χώρα την προπερασμένη Κυριακή.

Ο Σφακιανάκης έστειλε δικό του άνθρωπο στο καμαρίνι γης Πάολας επειδή τον ενοχλούσε η μουσική που έβαζε υποδεχόμενη τους φίλους και τους θαυμαστές της, με τους οποίους καθόταν μαζί μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Μάλιστα, ο Νότης μολονότι είχε διαμέρισμα πάνω ακριβώς από το μαγαζί, προκειμένου τις ημέρες που τραγουδούσε να μην χρειάζεται να γυρίζει πίσω στην Βάρκιζα, επέλεγε να κοιμάται μερικές ώρες μέσα στο κέντρο.

Συνεπώς, η Πάολα πήγε να το συζητήσει μαζί του, προκειμένου να λήξει το θέμα ήρεμα, μόνο που τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Για την ακρίβεια, έγινε ακριβώς το αντίθετο με αποτέλεσμα να ειπωθούν βαριές κουβέντες που την οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως παρότι ήδη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έστειλε έναν συνεργάτη της στο μαγαζί, ούτως ώστε να πληρώσει τους μισθούς των 120 υπαλλήλων για το διάστημα των δύο εβδομάδων που τελείωσε νωρίτερα το σχήμα.

Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα