Η Νόρα Βαλσάμη χάνει το σπίτι της από πλειστηριασμό: «Κανένα κράτος δεν μας βοήθησε για όσα αποκτήσαμε»

Κραυγή αγωνίας εκφράζουν η Νόρα Βαλσάμη και ο σύζυγός της Ερρίκος Ανδρέου για το μοναδικό σπίτι της οικογένειάς τους, που ανήκει στον γιο τους και οι τράπεζες το βγάζουν σε πλειστηριασμό έπειτα από το Πάσχα.

Η Νόρα Βαλσάμη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της ο Νίκος Νικόλιζας για την Espresso, επισημαίνει πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Είναι καλύτερα να σας μιλήσει ο σύζυγός μου», αναφέρει.

Ο Ερρίκος Ανδρέου αναφέρει σχετικά με το ζήτημα: «Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να πουλήσουμε ένα μικρό στούντιο με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δύο πιστωτικές κάρτες. Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Σας επισημαίνω ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε έναν άλλο χώρο να μένει.

Κι εγώ και η Νόρα δουλέψαμε ώρες ατελείωτες. Παλέψαμε για χρόνια προκειμένου να επιβιώσουμε και να αποκτήσουμε ένα σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα κανένα κράτος δεν μας βοήθησε για όσα αποκτήσαμε. Και τώρα μας παίρνει ένα από τα ελάχιστα περιουσιακά στοιχεία που έχουμε».

Πηγή: diaforetiko.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα