Η νέα κατάθεση που τον καίει: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια – Μέχρι πότε πήρε προθεσμία

Το φως της δημοσιότητας, έρχονται νέες μαρτυρίες για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, οποίος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Όπως λέει ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδουν σχετικά με την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην Κω, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η προθεσμία μέχρι την Τετάρτη

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. «Δεν έκανα τίποτα» ήταν τα πρώτα λόγια του κατά την έξοδό του από τον ανακριτή.

Μία μάρτυρας ανέφερε στην εκπομπή TLive, ότι την Τρίτη, την επομένη δηλαδή της εξαφάνισης της Αναστάζια, ο 32χρονος δεν εμφανίστηκε όπως συνήθως έκανε. «Σχεδόν κάθε μέρα περνούσε και τον βλέπαμε. Αλλά την Τρίτη δεν εμφανίστηκε», είπε αρχικά η κάτοικος της περιοχής.

«Τον είδαμε την Τετάρτη το απόγευμα. Κάποια στιγμή πέρασε. Ήταν κάπως ανήσυχος, φαινόταν… Κρατούσε το κινητό, μιλούσε», είπε η γυναίκα στην τηλεοπτική κάμερα και στη συνέχεια εξήγησε: «Έκανε μία πολύ σύντομη διαδρομή, δηλαδή στα 11-13 λεπτά και γύρισε. Στον δρόμο που κατευθύνθηκε δεν έχει κάτι, έχει έναν μεγάλο ποταμό εδώ… Μιλούσε στο κινητό και τις δύο φορές μιλούσε στο κινητό».

Η κάμερα της εκπομπής έδειξε και πλάνα από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, όπου φέρεται να πήγε με την άτυχη Αναστάζια. Μεταξύ άλλων, διακρίνεται μία βαλίτσα, που πιθανολογείται ότι θα έπαιρνε ο 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να φύγει για την Ιταλία.

Κως: Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας ζητά την έκδοση του δράστη της δολοφονίας της Αναστάζια
Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, στο σταχτοδοχείο εντοπίστηκε και ένα αποτσίγαρο από στριφτό τσιγάρο με γενετικό υλικό της 27χρονης Αναστάζια. Ο χώρος έχει ελεγχθεί από τις αστυνομικές αρχές για αποτυπώματα και dna. Σημειώνεται ότι σε αυτό το δώμα διαμένει με τον συγκάτοικό του, από το Πακιστάν.

Δείτε το βίντεο:






Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα