Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 21ο παιδί της και λάμπουν από ευτυχία

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αφού η μητέρα Sue Radford δήλωσε ότι είναι έγκυος στο 21ο παιδί της.

Η κ. Radford δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube για να ανακοινώσει ότι ακόμα ένα κοριτσάκι αναμένεται να προστεθεί στην τεράστια οικογένειά τους.

Η 43χρονη γέννησε το τελευταίο της παιδί τον περασμένο Σεπτέμβριο και υποσχέθηκε τότε ότι εκείνη θα ήταν η τελευταία της εγκυμοσύνη.

Αλλά αποκάλυψε ότι έμεινε και πάλι έγκυος και έβαλε μια εικόνα του τελευταίου της υπερηχογραφήματος στο Instagram.

Η κ. Radford και ο σύζυγός της, Noel, ηλικίας 47 ετών, οι οποίοι ζουν στο Morecambe του Lancashire, έγραψαν: “Ανυπομονούμε να σε υποδεχτούμε στην οικογένειά μας.”

Το βίντεο δείχνει την οικογένεια να αποκαλύπτει το φύλο του επόμενου μωρού τους καθώς φτάνουν στο σπίτι από το νοσοκομείο.

Περιτριγυρισμένοι από τα παιδιά τους, οι γονείς πετάνε ροζ κομφετί στον αέρα.

Αφού έδειξε το μωρό της στην κάμερα, η κα Raford είπε: “Δεν μπορώ να το πιστέψω, ειλικρινά.”

Ο κ. Radford προσθέτει: “Είμαστε σε κατάσταση σοκ.”

Αφού γέννησε τον 11ο γιο της Archie τον Σεπτέμβριο, είχε πει πως δεν θα έκανε άλλα παιδιά.

Μιλώντας τότε, η κ. Radford, δήλωσε: “Θα τελειώσει κάποια στιγμή.”

“Και οι δύο πιστεύουμε ότι αυτό το τελευταίο παιδί. Στεναχωριόμαστε κατά κάποιο τρόπο τρόπο αλλά τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε και να απολαύσουμε τα παιδιά μας.”

Το ζευγάρι, από το Morecambe του Lancashire, γνωρίστηκε για πρώτη φορά όταν η Sue ήταν μόλις επτά ετών.

Έκαναν το πρώτο τους παιδί, τον Chris, πριν από 28 χρόνια, όταν η Sue ήταν μόλις 14. Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει το μωρό καθώς και οι δύο τους δόθηκαν για υιοθεσία όταν γεννήθηκαν.

Το ζευγάρι στη συνέχεια συγκατοίκησε και παντρεύτηκε. Λίγο αργότερα καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τη Sophie, όταν η Sue ήταν 17 ετών.

Τον Ιούλιο του 2016 καλωσόρισαν το 19ο μωρό, τη Phoebe, και πολλοί άγνωστοι έστειλαν μηνύματα στο ζευγάρι για να το συγχαρούν.

Επίσης, έγιναν παππούδες όταν γέννησε η κόρη τους Sophie η οποία σήμερα έχει τρία παιδιά.

Η οικογένεια ζει σήμερα σε ένα μεγάλο βικτοριανό σπίτι αξίας 260.000€ που αγόρασαν πριν από 11 χρόνια και είναι περήφανοι που τα βγάζουν πέρα χωρίς πιστωτικές κάρτες ή δάνεια. Επίσης, απολαμβάνουν κάθε χρόνο διακοπές στο εξωτερικό.

Ξοδεύουν 350€ την εβδομάδα για φαγητό, αφού καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες γάλακτος, χυμών, ενώ στο σπίτι καταναλώνονται καθημερινά κιβώτια δημητριακών.

Το 2014, η κ. Radford – που δεν παίρνει άλλα επιδόματα από το κράτος πέρα από τα επιδόματα για παιδιά, έχασε ένα αγόρι, το οποίο ονομάζεται Alfie, όταν ήταν 23 εβδομάδων έγκυος, ωστόσο εξακολουθούν να το θεωρούν μέλος της μεγάλης οικογένειάς τους.


διαφορετικό

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα