Η μεγάλη επιστροφή του Πάνου Κοκκινόπουλου: Με μακελειό σε σχολείο από βιβλίο του Κορτώ και το δυνατό καστ που εντυπωσιάζει

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ετοιμάζει την επιστροφή του με την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Αυγούστου Κορτώ «Μισό παιδί».

Με μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων επιστρέφει ο Πάνος Κοκκινόπουλος στην μικρή οθόνη, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star δεν αποκλείται ο δημιουργός να κλείσει συμφωνία και για την προβολή της νέας του δουλειάς σε κάποια πλατφόρμα.

Το καστ της σειράς

Σε αυτή θα πρωταγωνιστήσουν δύο αγαπημένοι συνεργάτες του Πάνου Κοκκινόπουλου, ο Στέλιος Μάινας και η Λένα Παπαληγούρα, ενώ το σενάριο θα βασιστεί σε βιβλίο του Αυγούστου Κορτώ!

Σύμφωνα με την πλοκή του βιβλίου, ο Αντώνης Ράπτης, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι, μπαίνει στην τάξη του μονοθέσιου σχολείου μ’ ένα κλεμμένο πολυβόλο, σκοτώνει τον δάσκαλο κι όλους σχεδόν τους φίλους του, κι έπειτα αυτοπυρπολείται.

Το μακελειό συνταράσσει το ακριτικό χωριουδάκι, αλλά η αστυνομία κλείνει τον φάκελο εν τάχει.

Όπως είναι φανερό, θα πρόκειται για ένα τηλεοπτικό δράμα με έντονα στοιχεία θρίλερ – είδος στο οποίο θεωρείται μετρ ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Related posts

Αμηχανία Μαξίμου για το ψήφισμα με τις πάνω από 1 εκατ. υπογραφές- 300.000 σε μία μέρα

Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 νεκρών έξω από τη Βουλή και αποκατέστησαν την μνήμη των θυμάτων

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε η 31χρονη τραγουδίστρια του TikTok που πάλευε γενναία με τον καρκίνο