Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Σοφία Βόσσου: Η είδηση πως η κόρη της αρραβωνιάστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού με έναν κρατούμενο έγινε γνωστή και μας άφησε άφωνους. Η νεαρή κόρη της έχει μιλήσει on camera και έχει αποκαλύψει ότι με τον Βασίλη γνωρίστηκαν όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας για να γίνει δεκτό το αίτημά του να του επιτραπεί να σπουδάσει. Ο Βασίλης τελικά κατάφερε πράγματι και τελείωσε το πανεπιστήμιο.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Η Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε μέσα στις φυλακές με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη. Η τραγουδίστρια, κόρη της Σοφίας Βόσσου, ζει έναν ιδιαίτερο έρωτα με τον αγαπημένο της, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς έχει καταδικαστεί για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.

Γνωρίστηκαν μέσω των social media και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, όπως εξηγεί η ίδια στην κάμερα του Happy Day.

“Σε αυτές τις συνθήκες, οι δεσμοί μεγαλώνουν. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Ό,τι είναι να συμβεί συμβαίνει και δεν σταματάει με τίποτα”, είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στο πώς έγινε η γνωριμία τους, είπε πως “αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, τον λογαριασμό δεν τον χειριζόταν εκείνος, αλλά του το μετέφεραν το μήνυμά μου. Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι επικοινώνησε μαζί μου μέσα από τη φυλακή. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει. Είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον”.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, δεν παύουν να είναι κι εκείνοι άνθρωποι, πρόσθεσε: “Βλέπεις μια άλλη πραγματικότητα που είναι συγκινητική. Είναι άνθρωποι και αυτοί που βρίσκονται στη φυλακή”.

Ο αρραβώνας τους πραγματοποιήθηκε μέσα στις φυλακές, παρουσία και της μητέρας της. “Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Ήταν συγκινητικό και τρυφερό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα”.

Όταν ανακοίνωσε στη Σοφία Βόσσου τα σχέδιά της, “στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία μία τέτοια κατάσταση”, ωστόσο, “νομίζω αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη και εκείνη γιατί θέλει θάρρος να αγαπήσεις”, είπε η Ερασμία Μάνου.

Η ίδια σημείωσε ότι κάνει πάρα πολλά όνειρα και εξέφρασε την ελπίδα της “αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, ελπίζω να μην εξαντληθεί η αυστηρότητα της δικαιοσύνης στον Βασίλη. Έχει εκτίσει την ποινή του”.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»