Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βάφτισε τον υιοθετημένο γιο της και είναι πανευτυχής μαμά: «Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου»

Σχεδόν 2 χρόνια κράτησε για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον σύζυγό της η διαδικασία υιοθεσίας του γιου τους Μάριου και πριν από λίγο καιρό ο μικρός βαφτίστηκε.

Το ζευγάρι έχει πια δύο γιους ενώ ο επιχειρηματίας έχει δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας στο σπίτι.

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και  έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου (τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της). Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας. Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει  και έχει πάρει το όνομα Μάριος. Σημαντικό δεν είναι να γεννάς αλλά να μεγαλώνεις ένα παιδί. Τον Μάριο τον νιώθω παιδί μου»

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»