Η Έλενα Ακρίτα τρολάρει τον Νίκο Ευαγγελάτο: Εγκλωβίστηκε στο υποβρύχιο – Κουράγιο, Νίκο, ερχόμαστε

Η Έλενα Ακρίτα, φαίνεται πως είναι μεγάλη θαυμάστρια του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου καθώς σχολίασε ξανά τα όσα είδε στην εκπομπή “Live News” του Mega, αυτή τη φορά με ειρωνικό και χιουμοριστικό τρόπο.

Ο παρουσιαστής του Mega, σε θέμα για το υποβρύχιο που αγνοείται στον Ατλαντικό, επιστράτευσε ξανά την ευρηματικότητά του στα γραφικά: τοποθέτησε τον εαυτό του μέσα σε εικονικό υποβρύχιο, δίπλα από το ναυάγιο του Τιτανικού, με καρχαρίες να κόβουν βόλτες πάνω από το κεφάλι του!

Ποστάροντας σε ανάρτηση στο Facebook μια φωτογραφία του Νίκου Ευαγγελάτου μέσα στο υποβρύχιο, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: “Ο Νίκος εγκλωβίστηκε στο υποβρύχιο, προσευχηθείτε μαζί μας, κουράγιο Νίκο ερχόμαστε”.

Η επίθεση στον Ευαγγελάτο

Την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, η Έλενα Ακρίτα ήταν πιο επιθετική, αφού καταφέρθηκε εναντίον του Νίκου Ευαγγελάτου και του Mega.

Η υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε από τη χρήση γραφικών από τον παρουσιαστή της εκπομπής “Live News”.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, για τις ανάγκες της εκπομπής, τοποθέτησε τον εαυτό του πάνω σε ένα σκάφος του λιμενικού, ίδιο με αυτά που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης ανοιχτά της Πύλου.

Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα θεώρησε ότι εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία με απαράδεκτο τρόπο και προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

“Οπτικοποιώντας για τις ανάγκες του τηλεοπτικού σόου, ίσως το πιο τραγικό ναυάγιο που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα.

Ντροπή, κύριε Ευαγγελατε. Ντροπή Mega TV.

Απλά, ντροπή”.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της