Η δημοσιογραφία πενθεί: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης που κάηκε στη φωτιά

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης είναι ο δημοσιογράφος που βρήκε τραγικό θάνατο από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που έμενε στην πλατεία Αττικής.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για τα «Παραπολιτικά» και λίγες ώρες πριν τη φωτιά στο σπίτι του είχε καλύψει άλλη μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 37χρονος δημοσιογράφος ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το «αντίο» του Γιάννη Κουρτάκη στον Αντώνη Χρυσουλάκη

Το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη ανάρτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. «Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νέος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης.

Το «αντίο» των Παραπολιτικών

«Ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Χρυσουλάκης. Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»