Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο χωρίς να το μάθει κανείς – Η πρώτη φωτό που ανέβασε μέσα από το σπίτι της

Η Αθηνά Οικονομάκου κάτω από άκρα μυστικότητα έφυγε από το μαιευτήριο!

Πέντε μόλις ημέρες έπειτα από τη γέννηση του γιου της, η ηθοποιός γύρισε στο σπίτι της και απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές ως μαμά. Την επιστροφή της σπίτι «πρόδωσε» ένα στιγμιότυπο από τα Insta Stories στο οποίο φαίνεται να κρατά μια κούπα τσάι με φόντο το σαλόνι της.

Η αμέσως προηγούμενη “ιστορία” που είχε ανεβάσει στο Instagram ήταν 2 μέρες ύστερα από τη γέννηση του γιου τους, μέσα από το μαιευτήριο, προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις ευχές τους.

Πριν από λίγο, μάλιστα, η όμορφη μανούλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie την οποία έβγαλε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μαζί με ένα τεράστιο λούτρινο αρκουδάκι.

Στη λεζάντα που την συνόδευε, η ίδια έγραψε με νόημα: «No filter, no make up…just happiness! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη ,τις ευχές και την στήριξη σας !!Μα πιο πολύ απ´όλους θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό γιατρό μου Θεόδωρο Λιακάκο, την μοναδική μαία μου Πασχαλιά Γρίβα και τον Όμιλο Ιασώ! #proudnewmommy #dreamcometrue #motherofaprince».

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»