Η αποκάλυψη Μπαλάσκα αλλάζει τα δεδομένα: Η έρευνα για το παρελθόν της Αναστάζια που φέρνει τα πάνω κάτω στην Κω

Ο σύντροφος της Αναστάζια σήμερα έδωσε μία πολύωρη κατάθεση στις Αρχες για τη σχέση του με την άτυχη 27χρονη που βρέθηκε νεκρή.

Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Πολύωρη ήταν η κατάθεση που έδωσε ο 28χρονος σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω, μετά από μέρες εξαφάνισης. Παράλληλα, ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, ανέφερε πως βρέθηκε στο κινητό της «προφίλ» σε πολωνικό προφίλ γνωριμιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος μίλησε στον Alpha, ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση το βράδυ και αυτή κράτησε αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 28χρονος εξετάζεται σοβαρά για την υπόθεση, ενώ έκανε λόγο και για «αντιφάσεις» του, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερα στοιχεία.

Πλην του 32χρονου συλληφθέντα, στο στόχαστρο έχουν μπει και άλλα άτομα, είπε ο ίδιος και ανέφερε πως έχουν ληφθεί καταθέσεις από 6 άτομα.

Όσον αφορά στα φερόμενα ευρήματα στο κινητό της 27χρονης Αναστάζια, ο αναλυτής δήλωσε πως εντοπίστηκε ένας λογαριασμός σε site για συνοδούς, αλλά γίνεται έρευνα ώστε να διαπιστωθεί εάν ανήκε στην ίδια.

«Το πρώτο πράγμα που ανακάλυψαν από το κινητό είναι ένας λογαριασμός, που δεν ξέρουμε αν είναι δικός της, ο οποίος ήταν για συνοδούς» είπε, ειδικότερα.

Ειδικός από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζει το κινητό για να διαπιστωθεί εάν είναι αληθινό το προφίλ και αν υπάρχουν τυχόν επικοινωνίες.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα