Η 19χρονη Ειρήνη ενάμιση χρόνο πριν διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Σήμερα χαμογελάει ξανά

Για ακόμα μια φορά ο οργανισμός Πράξη Αγάπης μαζί με την ευγενική προσφορά συνανθρώπων μας έκαναν το θαύμα. Ένα κoρίτσι που μια μέρα, έτσι ξαφνικά, είδε τον κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά του, σήμερα μπορεί να χαμογελάσει ξανά!
Ένα χρόνο σχεδόν πριν, στις 21 Απριλίου του 2022, η 19 ετών Ειρήνη εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο καθώς για κάποιο διάστημα εμφάνιζε συχνούς και έντονους πονοκεφάλους, αστάθεια και σκοτοδίνες που δεν υποχωρούσαν. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα συμπτώματα οφείλονταν σε όγκο που αναπτυσσόταν στο κεφάλι της νεαρής κοπέλας.

Η επέμβαση και η ανάρρωση

Άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με σκοπό την πλήρη αφαίρεση του όγκου. Ωστόσο τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν και η Ειρήνη υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που ανέδειξαν την ύπαρξη αιματώματος στην περιοχή του εγκεφάλου. Με πρωτοβουλία των γονέων της, η 19χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και στις 14 Μαΐου πραγματοποίησε νέα επέμβαση στην οποία επετεύχθη η 100% αφαίρεση του όγκου.

Όμως η περιπέτεια δεν σταματά εδώ. Αμέσως μετά έπρεπε να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο για την αφαίρεση του αιματώματος που είχε δημιουργηθεί.

Οι πόροι όμως εξαντλήθηκαν. Το καινούργιο κόστος έμοιαζε απόρθητο τείχος για την οικογένεια. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση η Πράξη Αγάπης. Γνωστοποίησε την ιστορία της Ειρήνης, συνάνθρωποι μας ευαισθητοποιήθηκαν και όλοι μαζί προσπάθησαν να φέρουν ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο της νεαρής κοπέλας. Γιατί τα χρήματα, όσα και αν είναι αυτά, δεν μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο για το μέλλον ενός νέου ανθρώπου που αγωνίζεται σκληρά να επανέλθει σε μια φυσιολογική ζωή!

Σήμερα η Ειρήνη είναι καλά, σπουδάζει, ζει…!

Στο βίντεο που δημοσίευσε στην σελίδα του οργανισμού Πράξη Αγάπης, η Ειρήνη ευχαριστεί όλους όσους την βοήθησαν να συνεχίσει την ζωή της. Υγιής!

Παρακολουθήστε το ευχαριστώ της 20χρονης Ειρήνης. Ας ευχαριστήσουμε και εμείς από την μεριά μας τον οργανισμό Πράξη Αγάπης για το θεάρεστο έργο του αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που ευαισθητοποιήθηκαν, υπενθυμίζοντάς μας ότι στις περίεργες μέρες που ζούμε η ανθρωπιά δεν χάθηκε. Ζει αναμεσά μας…

Δείτε το βίντεό της

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα