Γυναικοκτονία Νίκαια: «Πάγωσαν» οι αστυνομικοί με το παρελθόν του γυναικοκτόνου – Πως σκότωσε τη γυναίκα του

Μια ακόμη γυναικοκτονία στην χώρα μας. Άλλη μια γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της. Ξημερώματα Κυριακής γύρω στις 05:20, ένας 50χρονος άνδρας τηλεφώνησε στο «100» και ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» ήταν τα λόγια που είπε μιλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Νίκαια: Η γυναίκα είχε σημάδια στραγγαλισμού

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια, διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό ήταν νεκρή η 54χρονη.

Όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι, ότι η γυναίκα έφερε σημάδια στο λαιμό και άμεσα συνέλαβαν τον 50χρονο.

Στο σημείο έφτασε σύντομα ιατροδικαστής, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά την αυτοψία διαπίστωσε ότι το πιθανότερο σενάριο για τον θάνατο της γυναίκας είναι ο στραγγαλισμός.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μια κόρη, η οποία την ώρα της δολοφονίας δεν ήταν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί την αναζητούν για να λάβουν κατάθεση και να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του, ο δράστης υπέστη επιληπτική κρίση και αποφασίστηκε να διακομιστεί στο «Αττικό» νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα, καθώς φέρεται ότι είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο Δαφνί.

Στις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα που συζούσε το ζευγάρι. Μάλιστα ανέφεραν ότι είχαν κληθεί και στο παρελθόν αστυνομικοί να σπεύσουν στο διαμέρισμα της Νίκαιας.

Νίκαια: Δείτε το video

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»