Γυναικοκτονία Χαλκιδική: “Πείτε μου τι έπαθε η μαμά μου”-Ο 8χρονος αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε απλή κλίνη

Αποσωληνώθηκε το 8χρονο αγοράκι στη ΜΕΘ και ζητά επίμονα να μάθει τι έχει συμβεί. Φυσικά, βρίσκεται ακόμα σε σοκ.

Αποσωληνώθηκε το 8χρονο αγοράκι

Αποσωληνώθηκε το 8χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από σκάγια όταν ο πατέρας του πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του με τέσσερις σφαίρες, μέσα στο σπίτι τους στη Στρατονίκη Χαλκιδικής και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Πλέον, αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και να μεταφερθεί σε απλή κλίνη στο τμήμα παιδοχειρουργικής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί είναι σε θέση να επικοινωνήσει, έχει αρχίσει να μιλά και ζητά να μάθει τι έχει συμβεί, ενώ θέλει να δει και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το αγοράκι παραμένει σε σοκ, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παππούς του, ο πατέρας δηλαδή του 36χρονου δράστη και αυτόχειρα, το παιδί ήταν για ώρες δίπλα στα άψυχα σώματα των γονιών του, μέχρι η υπόλοιπη οικογένεια να καταλάβει πως κάτι συμβαίνει.

Πάλεψε για τη ζωή της

Η 39χρονη, που δολοφονήθηκε, δέχτηκε τέσσερις βολές με κυνηγετική καραμπίνα από τον 36χρονο σύζυγό της, με τον τελευταίο να βάζει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο στόμα του.

Αυτό προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, μετά την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στην Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπου διέμενε το ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Το αγοράκι δυστυχώς ήταν εντός του σπιτιού τη στιγμή του μακελειού ενώ το 12χρονο κοριτσάκι ήταν με τους παππούδες του.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 39χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Κατά πληροφορίες, υπέστη τρώση καρδιάς και είχε μεγάλη απώλεια αίματος από τη ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατός της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται να την κυνήγησε για να την “αποτελειώσει” στο παιδικό δωμάτιο, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα