Γυμνός Άντρας Χόρευε Και Χοροπηδούσε Πάνω Στην Οροφή Περιπολικού Με Τους Αστυνομικούς Να Τον Κοιτάνε

Πρόλαβε και έκανε τις ζημιές του γι αυτό και κατηγορείται για βανδαλισμό.
«Λεωφόρος της δόξας» (Walk of fame) λέγεται στο Λος Άντζελες ο δρόμος με τα αστέρια που γράφει τα ονόματα των διάσημων του Hollywood και ένας τύπος είπε να χορέψει και να γίνει διάσημος στο ίντερνετ με τον… λάθος τρόπο!

Στις 7 το πρωί, έγινε ένας μικρός χαμός στη διάσημη λεωφόρο, όταν ένας 38χρονος άνδρας ανέβηκε στην οροφή ενός περιπολικού της αστυνομίας και άρχισε να χοροπηδάει και να χορεύει. Οι τέσσερις αστυνομικοί περιμετρικά του περιπολικού, του φωνάζουν να κατέβει ωστόσο ο Μπένι Μαρτίνεζ (όπως έγινε γνωστό το όνομά του) συνέχισε να χορεύει- χωρίς καμία μουσική υπόκρουση φυσικά- και να βωμολοχεί εναντίον των αστυνομικών.

Με τα πολλά κατάφεραν να τον κατεβάσουν και να τον προσαγάγουν για βανδαλισμό με το LAPD στην ανακοίνωσή του να αναφέρει: «Οι αξιωματικοί συνέχισαν να χρησιμοποιούν τεχνικές αποκλιμάκωσης και ο ύποπτος τελικά κατέβηκε και τέθηκε υπό κράτηση χωρίς κάποιο επεισόδιο ή χρήση βίας».

Βέβαια, στην προσπάθεια να κατέβει, έσπασε το τζάμι του παραθύρου, καθώς το κλώτσησε. Ο Μαρτίνεζ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Hollywood και κατηγορείται για βανδαλισμό σε βαθμό πλημμελήματος. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος… φανταζόμαστε ντυμένος.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»