Γρήγορη Δίαιτα: Χάσε Πανεύκολα 8 ολόκληρα κιλά μέχρι το Πάσχα, Μπορείς!

Ανοίγω την ατζέντα μου και αντιλαμβάνομαι ότι σε ένα μήνα είναι το Πάσχα! Whaaaat; Πότε έφτασε κιόλας; Anyway! Σκεπτόμενη αυτό λοιπόν, αναρωτήθηκα: “Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε δίαιτα;”. Σκέψου το λίγο λογικά… Το Πάσχα, θες δεν θες, θα πάρεις μερικά κιλά. Το κρέας και το λίπος από τη σούβλα, τα συνοδευτικά του τραπεζιού, τα γλυκάκια για τελευταίο πιάτο, τα ποτά για διασκέδαση. Όλα αυτά είναι οι απόλυτη εχθροί της ζυγαριάς και ένας βασικός λόγος για να πάρουμε κιλά. Οπότε, τι λες να ξεκινήσουμε μια δίαιτα εξπρές για να απαλλαχτούμε από οχτώ κιλά και να αποτοξινωθούμε μέχρι τότε; Ναι, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Άσε που σίγουρα θα φορέσουμε κάτι “καλό” εκείνες τις ημέρες. Πρέπει να είμαστε σε τέλεια φόρμα.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, μπαίνει στην παρέα μας αυτήν την εβδομάδα και μας προτείνει τα ιδανικό μενού για να χάσουμε γρήγορα και με υγιή τρόπο τα περιττά κιλά. Έλα, ένας μήνας είναι μόνο! Υπομονή….

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:

Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα.
Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι.
Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Πηγή: tlife.gr

Related posts

Σάλος με σχολείο των Τρικάλων: Μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους στους επισήμους στην παρέλαση

Χίος: Ύψωσαν στο νησί τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία προκαλώντας δέος και συγκίνηση

«Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της»