Γκάζι: Αυτός είναι ο 37χρονος που πυροβόλησε του τρεις Κρητικούς, σύμφωνα με αλβανικό ΜΜΕ

Η αλβανική ιστοσελίδα top-channel.tv φέρνει στο φως τα στοιχεία του 37χρονου -σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου- Αλβανού που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι.

Όπως αναφέρει το αλβανικό μέσο, πρόκειται για τον 37χρονο Nardi Ismet Idrizi, ο οποίος “καταζητείται από τις ελληνικές αρχές ως ύποπτος δράστης του τραυματισμού με όπλο τριών Ελλήνων πολιτών στο Γκάζι της Αθήνας το πρωί του Σαββάτου”. Σημειώνεται πως ο δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει από τα χερσαία σύνορα της χώρας μας.

Μάλιστα, το αλβανικό μέσο δίνει και τα στοιχεία του 33χρονου Αλβανού συνεργού του “πιστολέρο”, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 18/12. Σύμφωνα, λοιπόν, με το top-channel.tv, πρόκειται για τον Emiliano Jakupi, ο οποίος ισχυρίστηκε πως “Εγώ έριξα απλά ένα χαστούκι – Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει”.

Συνελήφθη ο 33χρονος Αλβανός συνεργός

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας 18/12 συνελήφθη ο 33χρονος Αλβανός συνεργός του δράστη που άνοιξε πυρ στο Γκάζι, ενώ παράλληλα βρέθηκε στα Βριλήσσια και το ανθρακί τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τα πρώτα λόγια του 33χρονου Αλβανού προς τους αστυνομικούς είναι τα εξής:

“Ήταν ένας καυγάς του δρόμου. Εγώ απλά έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο αμέσως μετά και φύγαμε. Δεν ξέρω που είναι ο άλλος“.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος όπως και ο δεύτερος δράστης, οποίος άνοιξε πυρ και αναζητείται, δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας.

Ο 33χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα