Γιούνκερ: «Δεν δίνω δεκάρα για την Ελλάδα, έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ»

-Δεν δίνω δεκάρα για την Ελλάδα, έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Αρκεί η Ελλάδα να πληρώνει τα 10 δις ευρώ τοκοχρεολύσια το χρόνο μέχρι το 2030!

Αυτά μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ο ανεκδιήγητος Πρόεδρος Γιουνκέρ σε γνωστό Ελληνα δημοσιογράφο και έτσι εξηγείται η αδιαφορία των Βρυξελλών για το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος της Ελλάδας που έγινε χειρότερο, πιο άδικο και πιο φορομπηχτικό στα χρόνια της κρίσης, ενώ εκτοξεύθηκε με ιλγγιώδεις ρυθμούς και το χρέος.

Ετσι η διαβόητη Ε.Ε. δείχνει το χειρότερο πρόσωπό της στους Ελληνες φορολογούμενους μια και τους τιμωρεί διπλά: Kαι εισπράττει ματωμένα χαράτσια και επιτρέπει στο διεφθαρμένο, πελατειακό να κράτος να παραμμένει χυδαία φορομπηχτικό και αμεταρρύθμιστο.

Αυτή η φιλοσοφία της Ε.Ε. και του προέδρου της δίνει τις απαντήσεις σε όλους τους Ελληνες πολίτες που βιώνουν την φορομπηχτική λαίλαπα του αμεταρρύθμιστου κράτους με την ανοχή των πιστωτών οι οποίοι το μόνο που επιδιώκουν είναι να αρπάζουν τα 10 δις το χρόνο έως το 2030.

Από ποιους θα παίρνει αυτά τα χρήματα το χυδαίο πελατεικακό κράτος δεν τους ενδιαφέρει. Δεν δίνουν δεκάρα εάν οι νοσηροί κρατιστές κυβερνώντες έχουν λεηλατήσει τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι Γιουνκέρ και οι Μοσκοβισί της Ευρώπης δεν δίνουν δεκάρα για το μίσος εναντίον της Ευρωπαικής Ενωσης που προκαλεί αυτή η πολιτική τους.Δεν δίνουν δεκάρα για το μίσος με το οποίο ξεσπούν οι Τσακαλώτοι στη μεσαία τάξη. Δεν δίνουν δεκάρα για το εάν στην Ελλάδα υπάρχει πραγματική Δικαιοσύνη για παράδειγμα ή για το εάν έχουν στήσει χορό οι συμμορίες. Κι αν ο Γιουνκέρ λέει αυτά που λέει επιτρέποντας στους κυβερνώντες να κάνουν πράξη κάθε χυδαία φορομπηχτική τους φαντασίωση έρχεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης να τρολάρει τον εαυτό του καθώς όλοι οι εχγώριοι μεγαλοκαρχαρίες κυκλοφορούν ελεύθεροι με τις ποινικές τους υποθέσεις, τα κακουργήματα, κλπ να μην φθάνουν ούτε καν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια στην εξουσία κι ενώ έχουν στήσει χορό οι εγχώριες συμμορίες ο κ. Παπαγγελόπουλος μας λέει ένα ακόμη ΘΑ…

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ>

«Η κάθαρση θα είναι εντυπωσιακή» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας σε διημερίδα που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ, για την προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και την καταπολέμηση των φαινομένων διαφθοράς που κατατρώει τα κύτταρα της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Ο κ Παπαγγελόπουλος απηύθυνε δριμύ κατηγορώ στο φαύλο, όπως είπε, πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που ευθύνεται για την τραγωδία την οποία βιώνει τώρα η χώρα και τόνισε ότι «θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους».

Αναδημοσίευση αποσπάσματος από: kourdistoportocali.com

Related posts

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll