Γιώργος Χρυσοστόμου: Σπαραγμός για τον 24χρονο στην Πάφο που έφυγε σε τροχαίο – Η τραγική ειρωνία….

Μια ακόμη ζωή χάθηκε άδικα στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά στη Γεροσκήπου, όπου ένας 24χρονος βρήκε τραγικό θάνατο οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου από τη Γεροσκήπου οδηγούσε τη μηχανή μεγάλου κυβισμού το πρωί σε σημείο παρά το Ιεροκήπειο Πάρκο στην τοποθεσία «Άγιοι Πέντε» του Δήμου, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσυκλέτα του ανατράπηκε χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος.

Ο 24χρονος αν και έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίσθηκε κρίσιμα λόγω της σφοδρότητας της πτώσης και πρόσκρουσης του στο οδόστρωμα. Διερχόμενοι από το σημείο που αντιλήφθηκαν το γεγονός, ενημέρωσαν την Αστυνομία και στη σκηνή έσπευσε σε σύντομο χρονικό διάστημα ασθενοφόρο.

Ο άτυχος Χρυσοστόμου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, δεν τα κατάφερε ωστόσο και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η νέα τραγωδία στους δρόμους, με το ενδεχόμενο της ταχύτητας να είναι το κυριότερο αντικείμενο των ερευνών.

Η τραγική ειρώνία σύμφωνα με πληροφορίες, ένα χρόνο πριν ο κολλητός του άτυχου 24χρονου, έχασε τη ζωή του επίσης σε τροχαίο στην Γεροσκήπου οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του. Οι δυο νεαροί εκτός από φίλοι ήταν και συνέταιροι σε γκαράζ της περιοχής.

Πηγή: hallocy.com

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα