Γιάννης Ιωαννίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό προπονητή – Το μπάσκετ τον αποχαιρετά

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και της πολιτικής λένε το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη.

Επιμνημόσυνη δέηση

Επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος «έφυγε» την Τετάρτη (4/10) από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, πραγματοποιείται στον Άγιο Ιωάννη Βούλας και η τελετή θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.

Ο «ξανθός», ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Άρη και του Ολυμπιακού τη δεκαετία του ’80 και του ’90, άφησε την τελευταία πνοή του έπειτα από μάχη με προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αν και είχε καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη έμενε μόνιμα στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και την κόρη τους.

Γιάννης Ιωαννίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό προπονητή
Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και της πολιτικής λένε το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή, Γιάννη Ιωαννίδη.

Η ταφή του Γιάννη Ιωαννίδη θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υφυπουργός αθλητισμού, η «οικογένεια» του Άρη -με τον οποίο έγραψε.. Ιστορία στο χώρο του μπάσκετ – ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης η εταιρεία Alter Ego και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα