«Φυσιολογικό θα είναι αν στον γιο μου αρέσουν τα αγόρια» Η δήλωση του Μέμου Μπεγνή μετά το γκέι φιλί στην τηλεόραση

Μέμος Μπεγνής: Ο γνωστός ηθοποιός είχε παίξει σε έναν γκέι ρόλο στην Κυπριακή τηλεόραση και οι δημοσιογράφοι συχνά τον ρωτούσαν πως του φάνηκε, αν ένιωσε περίεργα, αν θα ενοχλούταν με το να μάθει ότι ο γιος του είναι γκέι, αλλά και για τα πρότυπα που προβάλλονται στην τηλεόραση. Ο Μέμος Μπεγνής όπως είχε δηλώσει δεν είναι δυνατόν να συζητάμε το έτος 2021 για ένα γκέι φιλί στην τηλεόραση και να μας φαίνεται αφύσικο. Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής ηθοποιός είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από διάφορα σίριαλ στο παρελθόν με κυριότερο το “Άκρως Οικογενειακόν” που υποδύθηκε το μεγάλο γόη-γιο του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

Μέμος Μπεγνής: Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί του σε σειρά της κυπριακής τηλεόρασης

Ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής βγήκε πρόσφατα στο Πρωινό και μίλησε για την σκηνή που προκάλεσε. Πρόκειται για το γκέι φιλί που αντάλλαξε με τον Νίκο Γκέλια στη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας», που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση ΡΙΚ. Η σκηνή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο ηθοποιός σχολίασε: «Ήταν το πρώτο φιλί στην Κυπριακή τηλεόραση. Και είναι πολύ καλό αυτό γιατί βλέπεις ότι η κοινωνία προχωράει, ανοίγουν πιο πολύ οι ορίζοντές μας… Χάρηκα πολύ. Στο 2021 μου φαίνεται αδιανόητο να συζητάμε ένα gay φιλί στην τηλεόραση».

Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του ως γκέι, προχώρησε σε μια δήλωση που και πάλι προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια: «Δεν είχα καμία σκέψη να το κάνω, δεν θα με ενοχλούσε αν μου έλεγε ο γιος μου μού αρέσουν τα αγόρια ή η κόρη μου μού αρέσουν τα κορίτσια. Το θεωρώ εξίσου φυσιολογικό».

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»