Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος αδελφός του δολοφόνησε τον 16χρονο – Τσακώθηκαν για… ρούχα

Μια οικογενειακή τραγωδία συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όταν ένας 16χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο σπίτι του και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον 18χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος συνελήφθη μετά από καταθέσεις από αυτούς που βρίσκονταν στο διαμέρισμα την επίμαχη ώρα. Αναφέρεται ότι αυτοί οι άνθρωποι είπαν στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέλφια έκαναν καβγά για κάποια ρούχα.

Το τραγικό συμβάν εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν οι γείτονες της οικογένειας ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα του πολυκατοικίας στην οδό Σταδίου και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφερε τραύματα από ψαλίδι στο στήθος, ενώ εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν η μητέρα του, η γιαγιά του, ο 18χρονος αδελφός του και μια φίλη του.

Ολοι τους έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του ο οποίος κρατήθηκε στο Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τελικά συνελήφθη.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα