Φωτοβολίδα στου Ρέντη: Η κίνηση που έκανε ο 18χρονος δράστης λίγο πριν συλληφθεί

Οι πρώτες κινήσεις του 18χρονου μετά τα επεισόδια στο Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Η κίνηση που έκανε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας 18χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν αυτός που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες που οδηγήθηκαν στη διεύθυνση Αλλοδαπών. Έδωσε μάλιστα δείγμα DNA όταν του ζητήθηκε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση, ο 18χρονος έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media, ενώ έπλυνε και τα ρούχα τα οποία και φορούσε κατά την επίθεση, αν και οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας τα εντόπισαν και τα κατέσχεσαν.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του, όταν έμαθε την κατάσταση του τραυματία αστυνομικού και πριν συλληφθεί, συνοδευόμενος από την κοπέλα του, πήγε στον Άγιο Κυπριανό, άναψε κερί και προσευχήθηκε να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ που τραυμάτισε τόσο σοβαρά.

Related posts

Θρήνος στην ναυτιλία – Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»