Φωτιά στην Κύπρο: Πυροσβέστες ψάχνουν για τυχόν παγιδευμένα άτομα στο Δάλι

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κύπρο ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε βιομηχανική υπηρεσία στο Δαλί με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να τεθεί σε κινητοποίηση.

Το χρονικό της κινητοποίησης της πυροσβεστικής στην Κύπρο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 12:17 ανταποκριθήκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην βιομηχανική περιοχή Δαλίου.

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στη βιομηχανική υπηρεσία στο Δάλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 12:17 ανταποκριθήκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην βιομηχανική περιοχή Δαλίου. Το εργοστάσιο στεγάζεται σε πολυόροφο κτίριο.

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά είναι στον 3ο όροφο του κτιρίου. Γίνεται είσοδος ομάδας 4 μελών της Πυροσβεστικής με συσκευές για κατάσβεση και έρευνα για τυχόν παγιδευμένα άτομα.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα