«Φωτιά και λάβρα» από την Χριστίνα Ρήγου: «Δε σταματά να ανεβαίνει η θερμοκρασία, το καλοκαίρι δε θα σταματήσει μέχρι…»

Η Χριστίνα Ρήγου μας επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τις καλοκαιρινές συνθήκες, τις οποίες βιώνουμε, με την ίδια να αναφέρεται εκ νέου στην ξέφρενη πορεία του υδραργύρου, ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς.

Με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ο καιρός σήμερα Σάββατο (13/4) αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Στα νότια προάστια σήμερα ήδη ο κόσμος έχει βγει στις παραλίες για να κάνει τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Τάσος Αρνιακός.

Η ανάλυση μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Την Κυριακή (14/4) προβλέπεται να διατηρηθεί ο καλοκαιρινός καιρός, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, καθώς το μελτέμι σταδιακά θα αρχίσει να υποχωρεί στο Αιγαίο.

Τη Δευτέρα (15/4) η ζέστη θα κορυφωθεί καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας κατά 10 βαθμούς τις φυσιολογικές τιμές για την εποχή. Θα φτάσει το μεσημέρι το θερμόμετρο τους 30-32 στα ηπειρωτικά και τους 28 στο νότιο Αιγαίο.

Την Τρίτη (16/4) ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με λίγες τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα λασποβροχές, αφού αναμένεται αφρικανική σκόνη στα δυτικά και νότια.






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα