Φέρουν πλέον το επώνυμο του: Αυτά είναι τα δυο δίδυμα αγόρια που υιοθέτησε από το Κονγκό

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν προκαλέσει μεγάλο θυμό και απογοήτευση στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί την σοκαριστική υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και τις καταγγελίες για κακοποίηση και ασέλγεια των παιδιών που φιλοξενούνταν στον οργανισμό.

Από την ημέρα που οι πρώτες σοκαριστικές καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας, η ζωή του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχει μπει στο μικροσκόπιο. Όπως έγινε γνωστό, η Ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος εξετάζει προσεκτικά τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας κι άλλων προσώπων που σχετίζονται με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Τα δίδυμα από το Κονγκό και η υιοθεσία

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είναι γονείς τριών παιδιών, του 11χρονου Νώε και δυο ακόμα δίδυμων αγοριών από το Κονγκό, τα οποία έχουν υιοθετήσει.

Τα δυο δίδυμα αγόρια από το Κονγκό που ονομάζονται Κωνσταντίνος και Δημήτριος φέρουν το επώνυμο του ιερέα, Παπανικολάου.

Με μια ματιά στους λογαριασμούς που διαθέτουν τα δυο 21χρονα σήμερα αγόρια στα social media  θα διαπιστώσει κανείς πως είναι δυο παιδιά με έντονη κοινωνική ζωή, διατηρούν αρκετούς φίλους από τις δομές της “Κιβωτού”, μεταξύ των οποίων και διευθυντικά στελέχη ενώ στις πληροφορίες τους αναγράφουν ότι έχουν αποφοιτήσει από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των Αθηνών.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς πρώην φιλοξενουμένων, κάποια παιδιά μετακινούνταν από δομή σε δομή με αποτέλεσμα να κάνουν μεγάλο αριθμό απουσιών και έτσι

Η χρονιά που ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα υιοθέτησαν τα δυο αγόρια παραμένει άγνωστη ακόμα. Ωστόσο, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2015 ο ιερέας σε τοπικό σταθμό των Ιωαννίνων, είχε δηλώσει πως έχει ένα παιδί, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα η υιοθεσία τους να έγινε όταν τα δυο αγόρια ήταν ήδη 14-15 ετών.

Related posts

Χίος: Εντυπωσιακή η Πρώτη Ανάσταση – Το σάλτο του «ιπτάμενου ιερέα» από την Ωραία Πύλη

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες