Φαίνεται καθαρά ο Θέμης Αδαμαντίδης να τη χτυπά – Oλόκληρο το βίντεο του ξυλοδαρμού της συντρόφου του τραγουδιστή

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη έπειτα απο καταγγελία που έκανε η ίδια.

Πριν λίγα 24ωρα δημοσιεύθηκε ένα βίντεο – ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού. Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας να κλωτσάει μία γυναίκα και στη συνέχεια να τη σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Η πλευρά του τραγουδιστή αμφισβητεί την αυθεντικότητα αυτού του βίντεο.

Ωστόσο ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι υπάρχει κι άλλο υλικό. Όπως τόνισε, σε αυτό φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Υπάρχει κι άλλο υλικό που φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Εκτός από αυτό, το βίντεο το έχει η Αστυνομία, η οποία το έστειλε στην Εισαγγελία. Νομίζω ότι υποτιμούμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Αποτελεί μέρος της δικογραφίας» σημείωσε ο κ. Λύτρας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι καταγγελία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη είχε κάνει και η πρώην σύζυγός του. Η Αναστασία Στεφάνοβα σημείωσε ότι είχε πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς του τραγουδιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Πλέον ζει στη Βουλγαρία.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα