Ευχάριστα νέα: Ο 13χρονος Μανώλης που τραυματίστηκε σοβαρά με το ποδήλατο του επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι του

Ευχάριστες ήταν οι ειδήσεις από το Ρέθυμνο με την υπόθεση του 13χρονου Μανώλη που το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατο το οποίο συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο 13χρονος, μετά από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας, χειρουργικών επεμβάσεων και παραμονής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, γύρισε σπίτι του σκορπώντας χαμόγελα ευτυχίας και συγκίνησης στους οικείους του.

«Θα ξεκουραστεί λίγες μέρες και μετά θα ξεκινήσει την αποκατάσταση του. Σας ευχαριστούμε όλους για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης, όλους που είστε δίπλα μας και μας βοηθήσατε αυτή τη δύσκολη στιγμή τής ζωής μας. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά», ανέφερε ανακουφισμένη.

Οι ευχαριστίες της μητέρας

Η ίδια  επιθυμεί να απευθύνει τις ευχαριστίες της στο γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου που παρείχαν στο γιο της τις πρώτες βοήθειες και όλους τους γιατρούς που «πέσανε πάνω του» 4 ώρες για να τον κρατήσουν στην ζωή και στη συνέχεια να βρουν τους καλύτερους γιατρούς να το μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστήριο για όλους τους γιατρούς από την νευροχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, τον καθηγητή κ. Βάκη, την κα Μανωλίτση, τους κκ. Γιαννόπουλο, Καραμπέτσο, Χοχλιδάκη, Τσιτσιμπάνη, καθώς επίσης και όλους τους ειδικευόμενους γιατρούς», αναφέρει στο Daynight η κυρία Μαραγκουδάκη και συνεχίζει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ΜΕΘ Παίδων που κάνανε ό,τι καλύτερο μπορούσανε στο διαστημα των 10 ημερών που παρέμεινε εκεί το παιδί μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παιδοχειρουργική κλινική που βοήθησαν όλοι οι νοσηλευτές για την πορεία της ανάρρωσης του μικρού Μανωλάκη και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο που μας στηρίζει και μας συμπαράστεκεται και μας έχει δώσει δύναμη σε αυτή την δύσκολη στιγμή!»

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»