Εξαγριωμένοι κάτοικοι γιούχαραν τον Αλέξη Τσίπρα: «Αν έχεις αρχ@@@ια, έλα»

Ποια η απίστευτη προπαγάνδα του Τσίπρα στην Ιθάκη;

Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να έστησε άλλο ένα επικοινωνιακό «σόου» από την Ιθάκη, με οπαδούς του να τον επευφημούν (και πλάνα κατά παραγγελία) αλλά υπήρχαν και κάποιοι ντόπιοι που αντέδρασαν εκφράζοντας την οργή τους.

Πρωτοφανής κυβερνητική προπαγάνδα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στην Ιθάκη. Την στιγμή που οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα ενόψει της παρουσίας του στο νησί, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποθέωναν τον πρωθυπουργό υποδυόμενοι ένθερμους υποστηρικτές του.

Εικόνες οι οποίες προκαλούν την οργή του λαού και κυβερνητική υποκρισία μπροστά στα μάτια των Ελλήνων, ήταν το νόημα πίσω από το, γεμάτο συμβολισμούς, διάγγελμα του Α. Τσίπρα.

Φαίνεται πως ανάμεσα στο πλήθος που αποθέωσε και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης, όπου πήγε για να βγάλει διάγγελμα για την έξοδο από τα Μνημόνια, δεν ήταν μόνο κάτοικοι ή τουρίστες, αφού αποδεικνύεται πως ήταν ανάμεσά τους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πολιτευτές είτε βουλευτές, ή άλλα στελέχη που δεν είναι ευρέως γνωστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφενός η βουλευτής Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα αποθέωσης του πρωθυπουργού, τον οποίο υποδέχθηκε φιλώντας τον, τον συνόδευσε στη βόλτα του στο νησί, αλλά και στη σύσκεψη στο δημαρχείο.

Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίστηκε στα πλάνα και τις φωτογραφίες να εκφράζει την αγάπη της για τον Αλέξη Τσίπρα, η Μαρία Αντύπα, η οποία κατέβηκε υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο Αχαΐας.

Πηγή

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα