ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΝΤΑ Σ. 16 ΕΤΩΝ, #MISSING ALERT

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΝΤΑ Σ. 16 ΕΤΩΝ, #MISSING ALERT

Στις 31/12/2020, και ώρα 21.00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Αμάντα Σ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 12/1/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Η ανήλικη έφυγε από Δομή Φιλοξενίας και έχει πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζει, αλλά και λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η Αμάντα Σ. έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο φούτερ, μπλέ τζιν, κόκκινη ζακέτα, μαύρα παπούτσια και μαύρο σκούφο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Αμάντα Σ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Μάθετε περισσότερα για το Missing Alert Hellas: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/

Περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης
«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσες 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Πηγή: hamogelo.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»