Εβίτα Βαρελά Για Υπόθεση Πάτρας: Αυτό Το Συγγενικό Πρόσωπο Μπαίνει Στο Μικροσκόπιο Των Αρχών

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις του κοριτσιού, του είχε χορηγηθεί ισχυρή δόση κεταμίνης, ισχυρού αναισθητικού το οποίο και οδήγησε το μικρό κορίτσι στον θάνατο.

Για την υπόθεση μίλησε η Εβίτα Βαρέλα στον εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Η δικηγόρος σημείωσε ότι εφόσον αποδειχτεί εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, τότε θα μπει στο κάδρο συγγενικό πρόσωπο. Σημείωσε μάλιστα ότι το πιο πιθανό είναι, το πρόσωπο αυτό να είναι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που ήταν μαζί της όταν έφυγε από τη ζωή η 6 μηνών Ίριδα.

«Το ζήτημα είναι πως οι θάνατοι των δύο πρώτων παιδιών πρέπει να διερευνηθούν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Αν τυχόν προκύψει εγκληματική ενέργεια, ενδεχομένως να μπει στο κάδρο, για τον δεύτερο θάνατο της Ίριδας, και το πρόσωπο που ήταν πλησίον του θύματος, δηλαδή η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου», σημείωσε η δικηγόρος.

Στη συνέχεια, η κ. Βαρελά σχολίασε τα λάθη της Αστυνομίας στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας: «Για ποιο λόγο δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το σπίτι, από τη στιγμή που δεν είχε έρθει κάποιος να διερευνήσει τι γίνεται, ένας αστυνομικός να δει εάν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας;».

ΠΗΓΗ

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»