Έτσι προδώθηκαν οι δράστες: Βρέθηκαν αυτοί που έδωσαν εντολή για την εκτέλεση Καραϊβάζ – Το στοιχείο που τους καίει

Νέες εξελίξεις, έρχονται στο φως της δημοσιότητας με την  υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς οι Αρχές έχουν νέα στοιχεία στα χέρια τους και ήδη έχουν επικοινωνία με δικαστικούς, ώστε να “κλειδώσουν” τις συλλήψεις.

Τα κομμάτια του παζλ, που πρέπει να συμπληρωθούν, ώστε να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις αναζητούν οι αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι νέες εξελίξεις

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα, οι αρχές έχουν ορισμένα στοιχεία, μια σχετική γνώση για το ποιοι είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της άνανδρης δολοφονίας τους δημοσιογράφου πριν από 2 χρόνια.

«Αντιμετωπίζουν προβλήματα για να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις, όσον αφορά την τεκμηρίωση», τόνισε, τονίζοντας πως «υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος ο φάκελος».

Το βασικό στοιχείο στις έρευνες της αστυνομίας είναι το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων με τη μοτοσικλέτα, για την οποία δεν έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία.

Αντίθετα, έχουν προκύψει στοιχεία για το βαν που ακολουθεί και συμπορεύεται με τη μοτοσικλέτα στη Λ. Ποσειδώνος κατά το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Οι αρχές βρήκαν τον ιδιοκτήτη του βαν, το οποίο ανήκει σε μια εταιρεία. Έχουν κάνει κάποιους συσχετισμούς με πρόσωπα, έχει δημιουργηθεί ένα αρχικό προφίλ, αλλά πρέπει να γίνει η τεκμηρίωση για να προχωρήσει η υπόθεση.

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς – μεταξύ άλλων – οι δράστες έχουν λάβει τα μέτρα τους με κινητά μιας χρήσης, για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους.

Δείτε το video

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»