«Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια»: Συγκλονισμένο το Νευροκόπι για τον αγνοούμενο κυβερνήτη

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη συνεχίζονται, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του κυβερνήτη του Phantom και όλοι στο Νευροκόπι προσεύχονται να έχουν καλή έκβαση.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε στο χωριό του το Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 31χρονο Σμηναγό.

31χρονος κυβερνήτης: Τι λένε οι συγχωριανοί του

Ο ίδιος είχε επισκεφτεί το μέρος που μεγάλωσε, τα Χριστούγεννα. Μάλιστα ήταν πολύ ευτυχισμένος, αφού αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του και ετοιμαζόταν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Στην εκπομπή μίλησε ο Χαράλπαμπος Παϊσίδης, πρόεδρος της κοινότητας Γρανίτη: «Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει».

Στην συνέχεια, οικογενειακός φίλος της οικογένειας είπε: «Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε»

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από τη συντριβή του αεροσκάφους και δε θέλουν καν να πιστέψουν ότι μπορεί ο Στάθης να μην είναι ζωντανός.

«Ο Στάθης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Χαμογελαστός, κοινωνικός, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», είπε μια ακόμα οικογενειακή φίλη.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»