Έσβησε ξαφνικά ο 8χρονος: Το παράξενο σημάδι στο πόδι του – Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας

Στα νησιά Φίτζι, βρέθηκε νεκρός ο 8χρονος σε δημοφιλές θέρετρο, που περνούσε τις διακοπές του μαζί με την οικογένεια του.

Ο 8χρονος Κάιρο κυνηγούσε βατραχάκια σε έναν μεγάλο κήπο του θερέτρου, προτού χάσει ξαφνικά τη ζωή του, όταν μπερδεύτηκαν τα πόδια του σε ένα καλώδιο.

Νησιά Φίτζι: Η αιτία θανάτου

Το άτυχο παιδί βρέθηκε από άλλους θαμώνες με το πρόσωπό του στο έδαφος, τα χέρια του στο πλάι και ένα μαύρο σημάδι στο πόδι του.

Η αστυνομία των Φίτζι ανέφερε, ότι στις 9 Φεβρουαρίου μία νοσοκόμα από το ιατρικό κέντρο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί, τηλεφώνησε στο τμήμα και ανέφερε τον θάνατο του παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Το παιδί βρέθηκε ακίνητο κοντά σε έναν κήπο του ξενοδοχείου. Εσωτερικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι το παιδί πιθανότατα έπαθε ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, οι αιτίες του θανάτου του θα διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση»

Νησιά Φίτζι: Η ανάρτηση της μητέρας

Η μαμά του παιδιού έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στη μνήμη του γιου της γράφοντας: Σε αγάπησα γιε μου από την πρώτη στιγμή που έμαθα, ότι σε κουβαλάω στα σπλάχνα μου και θα σε αγαπώ για πάντα, πανέμορφα μπλε ματάκια μου»

Μάλιστα, η οικογένεια, που διαμένει στην Αυστραλία, δημιούργησε έναν ερανικό λογαριασμό στο GoFundMe, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον επαναπατρισμό τους.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη