Έσπευσαν να προσκυνήσουν τα λείψανα του Αγίου Εφραίμ – Κοσμοσυρροή στην Παναγία του Τράχωνα [ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΣ]

Σωρεία πολιτών έσπευσε για δεύτερη ημέρα στην εκκλησία της Παναγιάς του Τράχωνα στον Στρόβολο, στην επαρχία Λευκωσίας, για προσκύνημα των λειψάνων του Αγίου Εφραίμ.

Στο προαύλιο του ναού αλλά και μέχρι τον δρόμο παρατηρείται κοσμοσυρροή με την Αστυνομία να κάνει λόγο για παρουσία περίπου 200 ατόμων.

Η ουρά που έχει δημιουργηθεί, αρχίζει από το εσωτερικό της εκκλησίας της Παναγιάς του Τράχωνα και καταλήγει μέχρι τον δρόμο, στο εξωτερικό μέρος του ναού.

Πολίτης κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ότι ο κόσμος δεν τηρεί τις αποστάσεις αλλά ούτε και τα μέτρα και όλα αυτά σε μια περίοδο που τα κρούσματα παρουσιάζουν μερική αύξηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρίσκονται μέλη της Δύναμης τα οποία επιτηρούν την κατάσταση ενώ διασφαλίζουν ότι οι πολίτες τηρούν τα απαραίτητα μέτρα και τις ανάλογες αποστάσεις.

Οι Αστυνομικοί που βρίσκονται εκεί καθοδηγούν τους πολίτες και τους καλούν να εφαρμόζουν ευλαβικά τα μέτρα, ελέγχουν κατά πόσο έχουν στείλει SMS στο 8998 για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση αλλά και αν φέρουν προστατευτικές μάσκες, ενώ παρεμβαίνουν εκεί και όπου χρειάζεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ από τη Νέα Μάκρη βρίσκονταν από χθες μέχρι και σήμερα στις 19:00 στην Παναγία του Τράχωνα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»