Ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα: 3πλο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και ζουν ευτυχισμένοι

Η φιλία είναι μια λέξη ιερή, όπως και η οικογένεια. Οι φίλοι πρέπει να μοιράζονται τα πάντα, ακόμη… και την ίδια γυναίκα. Ναι καλά διαβάσατε. Συγκεκριμένα, δυο κολλητοί από την Βραζιλία, ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα κι όχι μόνο αυτό αλλά έκαναν και οι δυο σχέση μαζί της.

Ο λόγος για τον 40χρονος Ντίντο ντε Σούζα και ο 30χρονος Σάουλο Γκόμεζ, οι οποίοι γνώρισαν την 27χρονη Ολγκα από τη Λευκορωσία σε ένα μπαρ, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Βαρκελόνη τον Αύγουστο του 2019. Και οι δυο τους γοητεύτηκαν από τη νεαρή Λευκορωσίδα, η οποία διασκέδαζε με φίλους, και ήθελαν να τη ζητήσουν σε ραντεβού.

Βραζιλία: Δυο φίλοι ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα

Η ιστορία έχει ως εξής. Αφού σπαζοκεφάλιασαν αρκετή ώρα για το πώς θα διευθετήσουν το ερωτικό πρόβλημα που είχε προκύψει χωρίς να διακινδυνεύσουν τη φιλία τους, την προσέγγισαν από κοινού και τελικά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού ως τρίο.

Όπως αναφέρει ο Ντίνο: «Είναι θέμα χημείας. Έτυχε να ταιριάξουμε. Η χημεία μας είναι τόσο έντονη που κι εμείς οι ίδιοι εντυπωσιαζόμαστε. Θα ήθελα να μπορούσα να περιγράψω πώς αισθανόμαστε, αλλά δεν υπάρχουν επίθετα για να περιγράψω το συναίσθημα». Αποκάλυψε μάλιστα πως και οι τρεις τους ζουν ευτυχισμένοι στη Γαλλία και σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας ο καθένας τους από ένα παιδί μαζί της.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο άντρες δεν αποκάλυψαν πώς λειτουργεί το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους, πιστεύεται ότι έχουν σεξουαλικές σχέσεις μόνο με την Όλγκα και όχι μεταξύ τους;

Όλες οι σχέσεις έχουν τα προβλήματα τους, έτσι και αυτή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, όμως και οι τρεις τους προσπαθούν να επιλύουν τα προβλήματά τους με συζήτηση, ενώ όλες οι μεγάλες αποφάσεις λαμβάνονται ύστερα από ψηφοφορία.

Βραζιλία: Δείτε φωτογραφίες από το ευτυχισμένο 3πλο ζευγάρι

 

 

 

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»