Έρχονται κι άλλες συλλήψεις: Και παιδοδοντίατρος βίαζε τη 12χρονη από τον Κολωνό

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν 4 άτομα που κατηγορούνται ότι βίαζαν την 12χρονη κι οι συλλήψεις συνεχίζονται κάθε μέρα.

Το νέο πρόσωπο κλειδί

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία υπέδειξε η ανήλικη στην κατάθεση τους και όπως περιέγραψε, οι παιδοβιαστές έκλειναν τα διεστραμμένα ραντεβού της φρίκης, μέσω του Ηλία Μίχου.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζουν δύο ακόμα συλλήψεις, εκ των οποίων η μία αφορά έναν ακόμη επιστήμονα. Πρόκειται για παιδοοδοντίατρο, ο οποίος, όπως και ο δερματολόγος, είχε μετατρέψει το ιατρείο του σε άνδρο ανωμαλίας, καθώς εκεί φέρεται ότι βίαζε αντί πληρωμής την ανήλικη.

Σε ό,τι αφορά τον δερματολόγο, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του ύστερα από προσεκτική ανάγνωση της συμπληρωματικής κατάθεσης της 12χρονης από τον Κολωνό και από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν.

«Πήγαινα στο ιατρείο του, με βίασε πάνω από δύο φορές» ανέφερε το κοριτσάκι που οδηγούνταν στο ιατρείο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης δόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι ξεκίνησαν νέα έρευνα για να καταλήξουν στον γιατρό και στους υπόλοιπους τέσσερις συλληφθέντες.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα