«Έρχομαι κι εγώ.»: Η «προφητική» ανάρτηση του Νίκου Ξανθόπουλου στο τελευταίο αντίο στον Ανέστη Βλάχο και η συγκίνηση

Ανατριχίλα προκαλεί το σχόλιο του Νίκου Ξανθόπουλου, που είχε γράψει ένα χρόνο πριν για τον θάνατο του κουμπάρου του, Ανέστης Βλάχος. 

Σήμερα Κυριακή 22/1 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών. Πριν από λίγες ημέρες και μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, ο αγαπημένος ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη συνεχίζοντας τη θεραπεία του.

Νίκος Ξανθόπουλος: Το προφητικό μήνυμα ένα χρόνο πριν

Ωστόσο, φάνηκε πως η καρδιά του δεν άντεξε και σήμερα, 22 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης όπου είχε προσφάτως μεταφερθεί.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο αδερφικός του φίλος Ανέστης Βλάχος είχε πεθάνει σε ηλικία 87 ετών, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, βυθίζοντας σε θλίψη συνεργάτες και φίλους, ανάμεσά τους και τον κουμπάρο του, Νίκο Ξανθόπουλο.
Νίκος Ξανθόπουλος: Δείτε την ανάρτηση
Ο ηθοποιός τον είχε αποχαιρετίσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα συγκινητικό μήνυμα. Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Εγώ δεν είχα αδερφό, εσύ ήσουν ο αδερφός μου.. Καλό σου ταξίδι ΑΝΕΣΤΗ . Σε λίγο έρχομαι κι εγώ …»

Related posts

Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2