«Έρχεται πριν τα Χριστούγεννα. Στις 21/12 αναμένεται να… » – Σήμα κινδύνου Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Χαλάει και πάλι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς από την Πέμπτη 21/12 αναμένεται νέα μεταβολή, με βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο αναλυτικά, βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από τα δυτικά αναμένεται να δώσει βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά. Πιθανότατα, βροχοπτώσεις να εκδηλωθούν και στην Αττική.

Άστατος καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Παράλληλα, ο καιρός αναμένεται να παραμείνει άστατος μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Την Παρασκευή αστάθεια θα επικρατήσει σε Δυτική Ελλάδα και Αιγαίο, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις εκτιμάται ότι θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Το Σάββατο αναμένεται βελτίωση σε δυτικά και βόρεια, οι όποιες βροχές αναμένεται να εξασθενήσουν, εκτός από το Αιγαίο και την Κρήτη, οπότε και θα παραμείνουν ολόκληρη την ημέρα.

Ο καιρός την Παραμονή των Χριστουγέννων

Την Κυριακή, Παραμονή των Χριστουγέννων αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και νοτιοανατολικά στην αρχή της ημέρας.

Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τα Χριστούγεννα αναμένεται βελτίωση. Αναλυτικότερη ενημέρωση αναμένεται από τη Δευτέρα.






Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»