Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια: Στη φυλακή ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης

Οι θαυμαστές του Στέφανου Ξενάκη αγωνιούν τις τελευταίες ώρες για να μάθουν κάτι για τον συγγραφέα-είδωλό τους.

Στη φυλακή οδηγείται σήμερα

Το δρόμο για τις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του, αναμένεται να πάρει ο 55χρονος συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αναζητήσεων, το πρωί της Δευτέρας καθώς σε βάρος του εκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.Ο Στέφανος Ξενάκης, μετά και τη σημερινή μεταγωγή του στον Εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Λάρισας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Σε βάρος του 55χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης οχτώ ετών και 11 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο ενημερώτικο σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, «ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της. Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο».

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού