Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

Για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα μίλησε ο Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης (2/5).

Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Παρασκευή με τοπικές βροχές στην δυτική και βορειοανατολική Ελλάδα και την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23-25 βαθμούς Κελσίου.

Τα δύσκολα ξεκινούν το Μεγάλο Σάββατο με ένα μίνι κύμα κακοκαιρίας που θα ταλαιπωρήσει ολόκληρη την χώρα με το βράδυ της Ανάστασης να σημειώνονται βροχές σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, ανάμεσά τους και την Αττική.

Όπως όλα δείχνουν τα φαινόμενα θα περιοριστούν την Κυριακή του Πάσχα με εξασθενημένες βροχές να σημειώνονται μέχρι το μεσημέρι στη δυτική και βόρεια χώρα, ενώ την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει ο αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια σχεδόν σε ολόκληρη την χώραα.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση τη νύχτα και μόνο το πρωί στα βορειοανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα