Επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο στα Πατήσια: «Βοήθεια, δεν θέλω να πεθάνω» -Τον μαχαίρωναν ενώ έτρεχε να ξεφύγει

Το βράδυ της Δευτέρας, ένας 16χρονος έζησε μια εφιαλτική νύχτα, καθώς έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με μαχαίρι από συμμορία άγνωστων ανηλίκων για να του πάρουν το κινητό.

Μετά τις 8 το βράδυ, οι ανήλικοι δράστες επιτέθηκαν και ακινητοποίησαν το θύμα τους για να του πάρουν το κινητό. Ο 16χρονος είχε βγει βόλτα με έναν φίλο του, στα Πατήσια.

Πατήσια: Μαχαίρωσαν 16χρονο για να τον ληστέψουν

Τα τέσσερα άτομα, ανήλικα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τους εγκλώβισαν και απαίτησαν από τον 16χρονο να δώσει το κινητό του. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε στήθος, μηρό και πλάτη. Το παιδί ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς.

Αιμόφυρτος ο 16χρονος κατάφερε να φτάσει σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια. «Το παιδί ήρθε τρομαγμένο. Πέρασε από το κατάστημα που έχω. Ήταν μαχαιρωμένος στο πόδι, στον μηρό και είχε πέντε μαχαιριές στην πλάτη. Μου φώναζε “βοήθεια, δεν θέλω να πεθάνω, με μαχαίρωσαν”», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο MEGA.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε ότι οι δράστες μαχαίρωσαν τον νεαρό καθώς έτρεχε, ενώ κατήγγειλε πως τέτοια περιστατικά σημειώνονται συχνά στις γύρω περιοχές.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα