Οπλισμένος Ληστής Επιτέθηκε σε μια 23χρονη φοιτήτρια Με Σκοπό Να Την Κλέψει! Αυτό που Έπαθε Όμως θα το Θυμάται για Πάντα!

Μια γενναία φοιτήτρια χρησιμοποίησε δεξιότητες πολεμικής τέχνης για να νικήσει έναν ένοπλο κλεφτή όταν προσπάθησε να ληστέψει το κινητό του τηλέφωνο με το φως της ημέρας.

Προφανώς έκπληκτος από το θάρρος της, ο ένοπλος κακοποιός εγκατέλειψε την απόπειρα επίθεσης και έφυγε από τη σκηνή.

Ο αρχηγός της στρατιωτικής αστυνομίας Michello Bueno δήλωσε ότι οι μπάτσοι έλαβαν πολλές αναφορές για ένα όχημα με την ίδια πινακίδα που χρησιμοποιήθηκε σε παρόμοιες επί τόπου επιθέσεις.

Είπε: «Αυτή η νεαρή γυναίκα ήταν τυχερή σε αυτή την περίπτωση, αλλά θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Δεν συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο, επειδή οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι ».

Δίνοντας κάποιες συμβουλές για το πώς να συμπεριφέρεστε όταν αντιμετωπίσατε έναν βίαιο μαστίγιο ο μεγαίος είπε: «Δεν είναι σκόπιμο να κοιτάξουμε τον δράστη στα μάτια γιατί μπορεί να νομίζει ότι προσπαθείτε να απομνημονεύσετε το πρόσωπό του και το βλέπει σαν απειλή.

«Δεν πρέπει να αντιδράτε ή να κάνετε ξαφνικές κινήσεις, αλλά μιλάτε με χαμηλή φωνή λέγοντας στον επιτιθέμενο, συνεχώς, τι κάνετε. Σε αυτές τις επικίνδυνες καταστάσεις τα νεύρα του δράστη είναι στην άκρη και είναι πιθανό να αντιδράσει βίαια αν αντιμετωπίσει.

Οι ερευνητές παρακολουθούν τις περιγραφές που δίνονται από το θύμα και με το υλικό από τους αστυνομικούς της αίθουσας ασφαλείας δήλωσαν ότι είναι σίγουροι για τη σύλληψη των υπόπτων.

Πηγή; dailymail

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»