Επιτέλους τοποθετήθηκε: Κόλαφος ο Πασχάλης Τερζής Παίρνει θέση για πρώτη φορά για όσα γράφονται για την υγεία του

Πασχάλης Τερζής: Ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας και ζει απομονωμένος με την οικογένειά του. Η κόρη του είναι πολύ ταλαντούχα και έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό, όμως οι δικές του εμφανίσεις είναι απολύτως περιορισμένες.

Πασχάλης Τερζής: Τραγουδά μόνο για τους φίλους του

«Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου… Η δουλειά μου και το τραγούδι δε μου έχει λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα, όπου βρισκόμουν… Δε ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο cd γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Δε μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο χρονικό διάστημα γιατί περίμενα να βρω αυτό που θα με συγκινήσει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όσο για το αν θα τον δούμε σε κάποια μεγάλη πίστα, ο ίδιος τόνισε: «Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ!» Τέλος, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν διάφορα για την υγεία του, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Δε στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, έχει το δικαίωμα».

Πασχάλης Τερζής: Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα