Επιτέλους η Kate Winslet παραδέχτηκε πως η Ρόουζ άφησε τον Τζακ να πεθάνει

Η Kate Winslet παραδέχθηκε, 20 χρόνια μετά την προβολή του “Τιτανικού”, πως η Ρόουζ άφησε τον Τζακ να πεθάνει, δικαιώνοντας τους θαυμαστές (Video + Pics)

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την πρώτη προβολή του “Τιτανικού”, ωστόσο η Ρόουζ και ο Τζάκ παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κινηματογράφου.

Και ενώ τα χρόνια έχουν περάσει το ερώτημα που είχε γεννηθεί σε όλες, σχεδόν, τις γυναίκες, γιατί η Ρόουζ δεν έκανε λίγο χώρο να ανεβεί στη σανίδα σωτηρίας και ο Τζακ παραμένει.

Επειδή, λοιπόν δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την έχει χαρακτηρίσει εγωίστρια μετά από αυτό, η Kate Winslet το παραδέχθηκε.

Αφού, κατηγορήθηκε όσο λίγες για τον άδικο χαμό του Τζακ, Leonardo Di Caprio αποκάλυψε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, πως η Ρόουζ άφησε στον αγαπημένο της να πεθάνει.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε “γιατί δεν έκανε λίγο χώρο και για τον κακόμοιρο Τζακ στη σανίδα, στην οποία προφανώς και χωρούσαν και οι δύο”. Η απάντησή της ήταν πως “Νομίζω πως ο Τζακ χωρούσε πάνω σ’ αυτή τη σανίδα.” Ενώ, κατέληξε πως είναι απίστευτο πως 20 χρόνια μετά το κοινό συνεχίζει να λατρεύει το ζευγάρι του “Τιτανικού”.

via

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα