Επική στιγμή στον ΑΝΤ1: Ο Τσίπρας μπέρδεψε τον Παπαδάκη με τον Μητσοτάκη-Πως αντέδρασε

Αλέξης Τσίπρας: Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και εκ παραδρομής έκανε ένα λάθος ενώ μιλούσε. Θέλοντας να αναφερθεί στον Παπαδάκη είπε το όνομα του μεγάλου του αντιπάλου Μητσοτάκη. Το πλατό ξέσπασε σε γέλια και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης το ίδιο.

Αλέξης Τσίπρας: Η γκάφα από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης

Στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μπέρδεψε τον παρουσιαστή με τον πρωθυπουργό. Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (30/09) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε όλη την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να πει πως θα απαντήσει στο ερώτημα που του έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ανέφερε «δεν θα το χάσουμε, θα απαντήσω πρώτα σε αυτό που με ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης», καταλαβαίνοντας αμέσως το μπέρδεμα. Η έκφραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τα είπε όλα για το λάθος που έκανε, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου με χιούμορ του ανέφερε «τον Μητσοτάκη έχετε στο μυαλό σας»…

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»